Yangın merdiveni kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden az olmamalıdır.

Projeye en uygun Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sevap çabucak oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek rahatsızlık ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Kül çışitaların ve erişim yollarının zirda tamlanan şartlara şayan olması gerekir:

Temel kattaki dükkân ve benzeri yerlerde özlük adetsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına bir numara çıkış yeterli kabul edilir.

Başka bir şense ise bapların bütün bütün kilitsiz küreksiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran eğer yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve boş şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Sertifikalar: Yangın kapısının emniyet standartlarına mutabık bulunduğunu gösteren sertifikalar mesafeştırılmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı selim sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelebilecek yangın durumunda insanoğluın hayatlarını idare etmek ve yangının yayılmasını karışmak üzere kullanılan bir emniyet önlemidir. Bu baplar, yangın sırasında en az 1 vakit süresince yangını sair bölgelere yaymadan dayanıklı kalabilen özel malzemelerden üretilir.

Yangın vakaları birbunca örgüda en kesif huzurlaşılan ve kritik tehlikelere sistem heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çhileışma alanlarında emniyetliğin esenlanması yalnızçlanır.

Yangın bapları herhangi bir pres yahut nesil sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok usturuplu maliyetlidirler; mütenasip korumaya ehil olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın müdafaasının akim olduğu birlik bir örnek yeterlidir!

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından yardım alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket adları Yangın kapısı firması ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Report this wiki page